60 jaar en daar zijn we fier op!


Familiegeschiedenis

Ons bedrijf werd opgericht door mijn vader Achiel Palinckx in 1960 als éénmanszaak en werd in 2000 omgevormd tot een BVBA. 

Al sinds ik een klein mannetje was ben ik al geïnteresseerd in techniek. In de vakanties, op woensdag en zaterdag ging ik altijd mee met mijn vader om  kleine klussen te doen. Toen ik in 1992 afgestudeerd was, was  het voor mij dan ook een logische stap om mee in het bedrijf te werken.

In 2008 heb ik, Steve Palinckx het bedrijf overgenomen samen met mijn echtgenote Els Goetschalckx.  

HVAC & Sanitair is een passie die al 60 jaar door ons familiebedrijf stroomt. In al die jaren heeft Palinckx bvba een uitstekende naam in Wuustwezel en omstreken opgebouwd. Ondertussen hebben  wij 3 technici/monteurs in dienst met de nodige ervaring. Wij oefenen ons beroep uit met de juiste instelling, ook als het op service en dienstverlening aankomt.  Wij zien toe op de kwaliteit van alle uitgevoerde werken en staan garant voor een snelle interventie.

System • Tekst en afbeelding

In ons bedrijf wordt traditioneel vakmanschap gecombineerd met een goede kennis van de nieuwste technieken. De laatste jaren volgen de veranderingen in de HVAC/S sector elkaar in snel tempo op. De focus ligt hierbij op de energietransitie waarbij duurzame technologieën centraal staan. Als bedrijf moet je hierop inspelen en investeren. Daarom laten we onze werknemers regelmatig de nodige opleidingen volgen.

ONS TEAM

Carl

Tim

Yannick

Els

Steve