Sanitair
 

Nieuwbouw en Renovatie

Bij nieuwbouw verzorgen wij uw volledige installatie vanaf het aanleggen van de leidingen tot en met de aankoop en de plaatsing van sanitaire toestellen

Bij badkamerrenovatie regelen wij voor u het totale pakket van nieuwe leidingen tot en met de afwerking, zo is alles mooi op elkaar afgestemd. Ook voor het vervangen van kraanwerk, W.C.’s, lavabo’s,… komen wij graag bij U langs. De toestellen worden steeds via ons aangekocht bij onze betrouwbare leveranciers.

System • Tekst en afbeelding
System • Tekst en afbeelding

WATERVERZACHTERS

Leidingwater is in de meeste gevallen hard. Dit betekent dat er een grote hoeveelheid calcium en magnesium in het water zit. Dit heeft kalkvorming als gevolg. Kalk komt daarmee via het water door je hele huis: de kranen, de huishoudelijke apparaten, het sanitair en … De waterontharder verwijdert het kalk waardoor het water zacht wordt.

Zacht water in jouw huis zorgt voor optimaal genot. Buiten dat je geen last meer hebt van kalkaanslag, is jouw huid zachter, is de was zachter en zorgt zacht water ervoor dat de thee en koffie lekkerder smaken. Samen met de langere levensduur van huishoudelijke apparaten, minder onderhoud aan sanitair, minder schoonmaakmiddelen, bespaar je ook nog op je kosten


 
 
System • Tekst en afbeelding

drinkwatersystemen 

We leven in een snelle wereld. Dus waarom nog wachten op kokend heet water? Met een watersysteem water kraan heb je kokend water in een handomdraai. Met dit watersysteem kan je waterkoker dus zo de deur uit. Daarnaast is deze kraan veilig te gebruiken met kinderen in huis dankzij een geïntegreerd slot met kinderbeveiliging.System • Tekst en afbeelding
System • Tekst en afbeelding

Naast de kokend heet water kraan, is er ook de koudwaterkraan. Met deze kraan  heb je gekoeld- lichtbruisend- en bruisend water altijd binnen handbereik. Gedaan dus met sjouwen van plastieken waterflessen; jij gelukkig én de natuur gelukkig!

rEGENWATERPOMPen 

Bij het regenwatersysteem wordt het regenwater uit de regenwateropvangreservoir opgepompt door een zelfaanzuigende pomp.Deze kan worden geplaatst in de regenwaterput of in de woning.

Regenwater kan gebruikt worden voor doorspoelen van toiletten, wasmachine, buitenkranen, sproeien van de tuin,…

Bij eventueel gebrek aan regenwater, wordt er automatisch overgeschakeld op drinkwater afkomstig uit de disconnectietank. 

Er kan ook gekozen worden voor het navullen van de regenwatertank. Dit kan automatisch gebeuren of manueel.REALISATIES

Onze klanten zijn blij met ons!